Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Amikor lehull a hó, és vastag fehér takaróval lepi be a tájat, maga alá rejt minden szennyet… Egy aprócska kis foszlány azonban a felszínen marad: egy rózsaszín sál, ami beindítja az eseményeket a Universal Pictures legújabb produkciójában, a Hóemberben.

Nemsokára beköszönt a tél... a mínuszok mellett vérfagyasztó krimit hoz a Hóember!

Eredeti címén a The Snowman egy izgalmas krimi-dráma-horrornak ígérkezik. A 16 karikás moziprodukció Tomas Alfredson rendezésében készült, Hossein Amini és Peter Straughan forgatókönyvei alapján. A főszerepet Michael Fassbender, Rebecca Ferguson és Val Kilmer játssza.

Ahogy lehull az első hó, az elit nyomozócsapatnak máris dolga akad: egy rejtélyes körülmények között eltűnt nő esetét próbálják felderíteni, akinek a rózsaszín sálja a kertben álló félelmetes hóember nyakára került. Ahhoz, hogy közelebb kerüljön az igazsághoz, a zsarunak több évtizedes befagyasztott ügyeket kell előbányásznia, és csak reménykedni tud abban, hogy megtalálja a gyilkost a következő hóesésig…

Hogy sikerrel járt-e Harry Hole, az majd október 12-én kiderül. Ekkor debütál ugyanis a magyar mozikban a produkció. Addig is, itt van az előzetes, ami téged is felcsigáz majd.