Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Augusztus 24-én debütált a magyar mozikban a Lionsgate és a Millenium közös produkciója, a Sokkal több mint testőr (eredeti címén a The Hitman’s Bodyguard). Samuel L. Jacksonnal, Ryan Reynolds-zal és Salma Hayekkel a főszerepben egy közel 2 órás akció-komédiát láthatunk, tele puskaporos jelenetekkel.

Ismét nyeregben Samuel L. Jackson! A Sokkal több mint testőr már javában fut a mozikban.

A világ elsőszámú testőre – Ryan Reynolds egy új klienst kap, egy bérgyilkost – Samuel L. Jackson személyében, akinek vallomást kell tennie a Nemzetközi Bíróság színe előtt. A két férfinak félre kell tennie az egóját, és el kell tekintenie a közöttük lévő különbségektől ahhoz, hogy sikeresen eljussanak A-ból B-be. A történet Patrick Hughes forgatókönyve alapján bontakozik ki, amelyben Samuel L. Jackson gyakorlatilag önmagát alakítja, bár a jeleneteknek sok közük nincs a színész valódi karakteréhez és személyiségéhez.

Jackson fülig szerelmes Hayekbe, akinek igazából alig jutott szerep a filmben. Igen, még mindig nagyon dögös, és eléggé tüzes ahhoz, hogy Jackson partnere legyen, de ennyi. A produkciót a 18 karikás poénok tarkítják, na meg a bunyók és Samuel anyázása.

Az alábbi előzetes igyekszik meghozni a kedvet arra, hogy jegyet válts a filmre. Ha még nem láttad volna, ajánljuk a figyelmedbe.