Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Bár a kinti hőmérsékletek még semmi jelét nem adják annak, hogy vége lenne a nyárnak, a naptári ősz már beköszöntött. Az előttünk álló hűvös, esős, szürke hétköznapokba csak egy dolog önthet majd némi színt: a mozi és a jó filmek, melyekkel egészen jó lesz bekuckózni!

Íme egy romantikus vígjáték, aminek te is örülni fogsz az esős őszi délutánokon!

Amerikában már javában fut a New York-i afférok (The Only Living Boy In New York) című film. A magyar mozik azonban csak szeptember 28-ától kezdik el játszani a másfél órás dráma-romantikus vígjátékot, Hollywood két legdögösebb színészével a főszerepben. A produkció Marc Webb rendezésében készült, és a Cinetel forgalmazza.

A történet egy tökéletes családot mutat be: Thomas Webb (Callum Turner) egy jómódú család frissen lediplomázott sarja, akinek az édesapja (Pierce Brosnan) sikeres vállalkozó, édesanyja (Cynthia Nixon) pedig az elit középosztály mintafelesége. A fiatalember előtt most bontakozik ki a nagybetűs élet. Tele álmokkal és lelkesedéssel repül ki a fészekből, és New York egyik negyedében bérel lakást. Megismerkedik egy íróval (Jeff Bridges-zel), akiről rögtön kiderül, a fogaskerekeit kizárólag az alkohol lendíti mozgásba.

Az idillikus családi légkör, na meg az életről alkotott kép azonban szempillantás alatt foszlik szerte Thomas szeme előtt, amikor a fiú megtudja, az apja egy bombázóval (Kate Beckinsale-lel) csalja a feleségét. A napfényre került titok események láncreakcióját indítja be, amelyek mind hatással vannak Thomas világszemléletére…