Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kiadta legújabb dalszöveges videóját Avicii. A svéd lemezlovas-producer ezúttal Vargas & Lagolával dolgozott együtt, hogy elkészítse a Friend Of Mine című szerzeményt. A dal Avicii legfrissebb kislemezén, az Avīci (01)-en kapott helyet, akárcsak a nemrégiben bemutatott koprodukció Rita Orával.

Lyric video: Avicii feat. Vargas & Lagola - Friend Of Mine

Augusztus elején az Avicii-rajongók kellemes meglepetésben részsültek. A DJ ugyanis vadonatúj kislemezzel tért vissza, ami azért is szenzációs, mivel sokan azt hitték, a zeneikon végleg visszavonult a piacról. Az Avīci (01)-nek keresztelt diszkográfiai anyag 6 felvételt tartalmaz, túlnyomórészt újakat, de néhány régit is, új feldolgozásban. A korong augusztus 11-én került a boltokba, és természetesen megvásárolható az online áruházakban, valamint meghallgatható a DJ YouTube-csatornáján is.

„Nagyon lelkes vagyok, hogy újra zenélhetek, eltelt már egy kis idő azóta, hogy kiadtam valamit, és még több idő azóta, hogy ennyire boldoggá tesz, hogy bemutathatok nektek valami újat.” – fogalmazott a zenész a Facebook-oldalán.

A Friend Of Mine animációs klipjét a Black Dalmatian Films készítette, akárcsak a Rita Orával közösen létrehozott Lonely Together dalszöveges videóját, melyet az alábbiakban szintén megtekinthetsz.

Mit szólsz, ütik a mércét ezek a dalok Avicii színvonalához képest?