Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Szeptember 22-én startol a mozikban a titkosügynök-paródiák krémjének legújabb epizódja, a Kingsman – Az aranykör. A világunk megmentésének terhét ismét Töki és Merlin vállára pakolja a rendező, Matthew Vaughn. A két öltönyösnek ugyanis már megint kijut a kalandból és az akcióból, míg nekünk a szórakozásból.

Biztonsági öveket becsatolni! Nemsokára berobog a legújabb Kingsman-film, Az aranykör

A gonosz ostroma most annyira bedurvul, hogy egyetlen elit szervezet nem elegendő a megállítására. Töki és Merlin az amerikai kollégáktól kér segítséget, a Statesman pedig örömmel száll be az aranykörnek nevezett játszmába. A mozgalmas jelenetek alaposan próbára teszik az ügynökök erejét, és a határaikat sem kímélik. De Taron Egertonnal, Colin Firthtel és Mark Stronggal a főszerepben, a világunk még kap egy esélyt a túlélésre.

Az eredeti címén Kingsman – The Golden Circle mozifilm a Twentieth Century Fox jóvoltából készült, és már az előzetese is igazán lebilincselő! Ezt már csak az fokozhatja, hogy a jelenetek zömét az Egyesült-Királyságbeli Camberleyben és a csodás Olaszországban forgatták.