KezdőlapZeneVideóklipekÚjabb sikerprodukcióhoz kölcsönözte a hangját INNA. Ez a Fade Away, amiből csak...

Újabb sikerprodukcióhoz kölcsönözte a hangját INNA. Ez a Fade Away, amiből csak úgy árad a nyári forróság!

-

Még a nyár elején történt, hogy INNA részt vett egy bolondos zenei projektben: összedolgozott Sam Feldt-tel és Lush & Simon-nal, hogy létrehozzák a Fade Away című dalt. Míg a srácok megkomponálták a zenéjét, Inna szépen felénekelte hozzá a szöveget. És a végeredmény? Az alábbi videóklip alapján te magad is eldöntheted!

Újabb sikerprodukcióhoz kölcsönözte a hangját INNA. Ez a Fade Away, amiből csak úgy árad a nyári forróság!

Hirdetés

A vizuális anyagban természetesen a vokalista szerepében fellépő Innáé a főszerep, aki a barátnőivel üti el az időt a tengerparton. A kisfilm Inna hivatalos YouTube-csatornáján debütált, és mindössze 2 nap alatt több mint 1,5 millióan érdeklődtek iránta.

A fülbemászó refrént dúdolva, lányok egy kabrióban utaznak az egzotikus vidékre, hogy később menő szettekben sétálhassanak a parton, kedvükre heverészhessenek a napernyők alatt, és hogy egy Dodge fedélzetén driftelhessenek a forró homokban.

Hirdetés

A dallamok azután is ott kóvályognak a fejedben, hogy véget ért a videó, hála a jól összekombinált gitár és szintetizátor hangjának. Nem csoda, hogy rögtön a megjelenése napján már 1 millióan töltötték le a digitális megosztókról, és minden bizonnyal Ibizától Konstancáig, de még Miamiban és Dubaiban is dübörögni fog!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek