Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Dalszöveges videó kíséretében publikálja legújabb szerzeményét James Blunt. Ez a Time Of Our Lives, mely a brit énekes ötödik stúdiólemezéről, a The Afterlove-ról származik.

Lyric video: James Blunt – Time Of Our Lives

James Blunt most is hozza a formáját: mint ahogyan azt a dal címe is mutatja, a Time Of Our Lives egy újabb szerelmes vallomás az énekes tipikus stílusában megfogalmazva. A dal egy különleges napról számol be a szerelmes pár életében, méghozzá „az esküvő napjáról” – pontosít Blunt, akinek a kisujjában van az érzelmesség és a romantika.

A The Afterlove című diszkográfiai anyag idén márciusban került a boltokba. A lemez létrehozásában a brit énekes a producerek krémjével dolgozott együtt, éspedig Ed Sheeran-nel és Ryan Tedder-rel. A korong 10+3 vadonatúj szerzeményt tartalmaz, melyeket akár élőben is meghallgathatsz James Blunt világkörüli turnéja keretén belül, ami idén augusztusban debütál az óceánon túli Mexikóban.

Az énekes fellép majd Németországban, Ausztriában, Belgiumban, Hollandiában, Franciaországban, Olaszországban, Svájcban, Nagy-Britanniában, Brazíliában, Argentínában, Kínában, Chilében és Szingapúrban. De a lista még nem végleges.