KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip: Rita Ora - Your Song

Videóklip: Rita Ora – Your Song

-

Alig néhány nappal a dalpremier után érkezik Rita Ora legújabb videóklipje, mely a Your Song című felvételét kíséri. A szerzemény hosszú szünet után érkezik, és eléggé izgalmas helyzetet hoz: az énekesnő mindent fordítva csinál, gyűlésre megy, és még egy gyorshajtásra is időt szakít.

Videóklip: Rita Ora - Your Song

Hirdetés

A videóklipet Michael Haussman rendezte, a dalt pedig Ed Sheeran is kezelésbe vette. „A videó nagyjából rólam szól, és arról, hogy számomra nem jelent semmit az idő. Csak megyek előre-hátra, szabadon, egy irodaépületben, és lázadó dolgokat viszek véghez, kitörök a csigaházamból, és erről a pasiról énekelek, aki összetörte a szívem. Fontos dal ez számomra, mert egy nagyon kedves barátommal írtam, ami igazán különlegessé teszi, hisz mindent megváltoztat az, amikor olyan emberekkel dolgozol, akiket szeretsz.” – fogalmazott Rita Ora.

Bár egészen jól sikerült, a klipet máris megkritizálta a W Magazine, és azzal vádolja az énekesnőt, hogy lekoppintotta a Perfume Genius indie-előadó Queen című videójának pár részletét. Összességében nézve, a két történet azonban teljesen eltér egymástól.

Hirdetés

Nagy esélye van a Your Song-nak, hogy bekerüljön a toplistákba, hisz jól hangzik, és ez az első önálló dal, melyet több éves szünet után Rita Orától hallhatunk. Miután Calvin Harris-szel zátonyra futott a kapcsolatuk, az énekesnő főként filmekben szerepelt.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek