KezdőlapSzínesKönnyekig hatotta a zsűrit a fiú produkciója! Christina Aguilera büszke lehet a...

Könnyekig hatotta a zsűrit a fiú produkciója! Christina Aguilera büszke lehet a mentoráltjára

-

Nincs kétség afelől, hogy a The Voice negyedik évadára emberek milliói fognak emlékezni. Hogy mitől lett ennyire különleges a tehetségkutató ezen kiadása? Chris Mann produkciójától, aki a könnyekig hatotta a zsűrit, és tengernyi érzelemmel töltötte fel a nézőteret.

Könnyekig hatotta a zsűrit a fiú produkciója! Christina Aguilera büszke lehet a mentoráltjára

Hirdetés

Christopher Michael, művésznevén Chris Mann, a Kansas-beli Wichita-ban született. Tehetsége nem csak a hangjában rejlik, hanem abban is, ahogyan énekel. Rengeteg érzelmet és szenvedélyt képes belevinni a dalaiba, és tud szólni a lélek nyelvén is – ezzel talál célba oly sok embernél. A The Voice-ban Josh Groban örökzöld slágerével, a You Raise Me Up-al készült, és mindenkit lekenyerezett vele.

A fiatalember halkan, békésen indította a produkciót csak azért, hogy később legyen mire felépítenie a csattanót. Amikor kiadta magából a maximumot, egy kórus is felsétált mögé a színpadra, amitől teljesen megváltozott a dal hangulata.
Ehhez fogható szépet ritkán hallani egy tehetségkutatóban! Chris Mann tökéletesen választott. Ragyogott a reflektorfényben, miközben a hangjával feledhetetlen perceket szerzett a közönség számára.

Hirdetés

Christina Aguilera büszke lehet ám a mentoráltjára!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek