Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Összedugták a fejüket, és alkottak egy nagyot. Hogy miért ekkora szenzáció ez a dalpremier? Mert olyan énekesek hozták létre, akik amúgy teljesen más zenei stílust képviselnek. Megérkezett Király Viktor, Majka és Curtis első közös szerzeménye, a Hatodik emelet, ami mellett máris ott a videóklip, tele színnel és élettel.

Viktor és Majka a Star Academy kulisszái mögött barátkozott össze, ahol fogtak az alkalmon, és zenéltek egy jót – talán ez az élmény ihlette meg a Hatodik emelet című produkciót, amelybe Curtist is bevonták. A dal videóklipje alig pár napja debütált, és máris tengernyi lájkot és megosztást kapott a közösségi médiában. Látszólag a rajongókat nem zavarja a műfajok keveredése, sőt! Talán épp ezért annyira megkapó ez a felvétel.

A Hatodik emelet száz százalékban csapatmunka: a zenéjét Király Viktor komponálta, a dalszöveget pedig Viktor mellett Majoros Péter (Majka) és Széki Attila (Curtis) alkotta. A klip Majka és Bársony Bence forgatókönyve alapján készült, Szabó Attila animációival.

Mit szólsz, lesz ebből 2017 nyarának slágere?