Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy évvel David Bowie halála után, a legendás énekes lemezkiadója videóklipet tett közzé, így tisztelegve a művész emléke előtt. A vizuális anyag No Plan címmel került kiadásra, és Bowie egy ki nem adott dala mellé készült, melyet nem sokkal a távozása előtt komponált az énekes.

A szerzemény még egyetlen albumon sem jelent meg, önállóan pedig David Bowie születésnapján, január 8-án debütált a zenevilágban. A misztikus videóklipet hozzá Tom Hingston rendezte.

David Bowie élete végéig azon dolgozott, hogy az egyedi zenei vízióját kifejezhesse. Legutóbbi stúdiólemeze, a Blackstar két nappal azelőtt került kiadásra, hogy az énekes elhunyt. Az új album megdöntötte azt a rekordot, melyet Bowie-nak az élete során még sosem sikerült elérnie: az első helyre került a Billboard 200 lemeztoplistában.

David Bowie 2016. január 10-én távozott az élők sorából, két nappal azután, hogy betöltötte 69. életévét. A karrierje több mint 50 évre nyúlik vissza, és hű bizonyítéka annak, hogy nem érdemes azért alkotni, hogy eladj – inkább alkoss azért, mert van, amit mondanod.