Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megérkezett a The Rolling Stones legújabb videóklipje, a Ride ’Em On Down. A vizuális anyagban a közkedvelt színésznőt, Kristen Stewart-t láthatjuk egy amerikai csodaautó volánjánál.

the-rolling-stones-ride-em-on-down

A legendás rock-együttes december 2-án dobta piacra karrierjének 25. nagylemezét. A Blue & Lonesome címmel ellátott album az első a The Rolling Stones történetében, mely kizárólag feldolgozásokat tartalmaz.

Miután az együttes bemutatta a Hate To See You Go című Little Walter-szerzemény egyéni átdolgozását, érkezik az újabb kislemezdal a Blue & Lonesome-ról: ez a Ride ’Em On Down, melynek eredetijét 1955-ben adta elő a híres blues-énekes, Eddie Taylor.

Mick Jagger csapata François Rousselet rendezésében forgatott játékfilmbe illő videóklipet a dalhoz, az amerikai Kristen Stewart főszereplésével.

„Csupán néhány szóra volt szükségem, hogy megragadjam a projekt lényegét: a The Rolling Stones, egy 1965-beli Mustang és én, egyedül, Los Angelesben. A forgatás egy álom volt! Egy egész napon át Los Angelesben, miközben egy nagyszerű betétdalt hallgattam.” – áradozott az Alkonyat-szériák Bellája a Ride ’Em On Down klipjének a készítéséről.

Neked hogy tetszik a kisfilm?