Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megérkezett a Red Hot Chili Peppers legújabb videóklipje, a Sick Love. A vizuális anyag egy animáció formájában készült el, Beth Jeans Houghton rendezésében és illusztrációival.

red-hot-chilli-peppers-klip

A Go Robot után, a Red Hot Chili Peppers tovább népszerűsíti a The Getaway című nagylemezét. Az együttes ezúttal a Sick Love című dalát tálalja, melynek történetét elsőként a banda dobosa, Chad Smith mutatta be a lemezavató koncerten.

„A Sick Love egyike azon daloknak, melyek már egy ideje készen voltak. Kezdettől fogva tetszett Briannak. Egy kicsit alakítottunk rajta, de szerintem a legfantasztikusabb része az, amikor Sir Elton John zongorázik a dalban. (…) Arra gondoltunk, nagyon tuti volna a zongorát is bevonni a zeneszámba, és azt mondtuk: gyerünk, hívjuk fel Elton Johnt, ő egész jól zongorázik. És ezt is tettük, felhívtuk. Épp a városban volt az Oscar gála miatt, és egy hatalmas bulira készült. Bejött a stúdióba, nagyon szimpatikus volt. Leült a zongorához, aztán minden megváltozott. Elton John zongorázott!” – mesélte a Red Hot Chili Peppers dobosa.

Mit szólsz, hogy sikerült a duett?