Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A rocklegenda, Elvis Presley még 1970-ben rögzítette a The Wonder Of You című dalát – 2016 végén pedig újjászületik egy posztumusz lemez kedvéért, ami tartalmazni fogja a Király legismertebb szerzeményeit. A dalokat a Royal Philharmonic Orchestra hangszerelte újra, a vizuális anyagban pedig, ami a felvétel mellé készült, maga Kate Moss játsza a főszerepet!

elvis-presley-the-wonder-of-you

Elvis Presley zenéje ismét a felszínen csilloghat, hála az énekes volt feleségének, Priscillának. A hölgy ugyanis újabb kollaborációt tárgyalt le a filharmonikusokkal, akiknek segítségével létrejött a The Wonder Of You: Elvis Presley with The Royal Philharmonic Orchestra című nagylemez, mely valójában a 2015-ben kiadott If I Can Dream című szintén posztumusz album folytatása.

Akkoriban Priscilla Presley a következőket nyilatkozta a projekt kapcsán: „Ezek azok a nagylemezek, melyeket ő minden bizonnyal elkészített volna. A lemezkiadója azonban sosem engedte volna meg számára, hogy egy zenekarral dolgozzon. Ha csak Parker menedzser döntésén múlt volna, Elvis egyedül énekelt volna a színpadon, háttér nélkül. Azt hiszem, most megadhatjuk neki ezt a szabadságot, hogy kísérletezhessen valamennyi zenekarral, amellyel együtt szeretett volna dolgozni.”

Az új albumra felkerülő 15 dalt, akárcsak az előző nagylemez dallistáját, az ex-feleség válogatta össze, aki szerint csupán annyi volt a dolga, hogy a „nyilvánvaló dalokat” összeírja – azokat, amelyeket generációk hosszú sora kedvel és rongyosra hallgatott.

A The Wonder Of You október 21-én került a boltokba, és azonnal az első helyre került a brit toplistákban, akárcsak az elődje, az If I Can Dream.