Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Új dalszöveges videóval tér vissza Michael Bublé. A felvétel címe Nobody But Me, és az énekes legújabb, idén októberben megjelenő albumáról származik.

michael-buble

Michael Bublé, napjaink legkedveltebb swing és jazz előadója, most új szerzeménnyel örvendezteti meg a közönségét. A dal egy dalszöveges videó kíséretében érkezik, és ízelítőt ad az énekes következő nagylemezéből. A Nobody But Me címmel kiadásra kerülő korong 10 feldolgozást és 3 vadonatúj Bublé-szerzeményt tartalmaz, melyeket több dalszerző segítségével véglegesített az énekes.

„Nem hinném, hogy valaha is ennyit szórakoztam volna egy album készítése közben. Lebilincselő volt, főként a saját zenekarommal való munka, aki teljesen megérti azt az óhajomat, hogy a lehető legjobb formáját hozza. Nagyon büszke vagyok az új dalokra. Ugyanakkor a lehetőség, hogy társ-producer legyek, kifejezetten örömmel töltött el.” – vallotta be Michael Bublé.

A Nobody But Me című lemez immár a 9. a kanadai zeneművész karrierjében. Az album október 21-én kerül a boltokba, de addig is már megrendelhető a digitális megosztókon.

Neked hogy tetszik a dalszöveges videó?