KezdőlapZeneVideóklipekMegérkezett Wolf Kati legújabb videóklipje. Mi máris imádjuk, nézd meg te is!

Megérkezett Wolf Kati legújabb videóklipje. Mi máris imádjuk, nézd meg te is!

-

Szuper dallal és művészien elragadó videóklippel tér vissza Wolf Kati! Legújabb dala, a Szabadnak lenni pontosan olyan, mint amilyenre számítottunk: ritmusos, szerelmes és pop! Vagyis minden, ami Wolf Kati. Mi máris imádjuk!

wolf-kati-videoklip

Hirdetés

A dalt a Lángolj szerzője, Sztevanovity Krisztián komponálta, míg a dalszöveget Sztevanovity Dusán költötte hozzá. A Szabadnak lenni vizuális anyaga Baska Barbara forgatókönyve alapján készült, a Magneoton jóvoltából.

Az énekesnő a következő üzenettel tette közzé új dalát saját Facebook profilján: „Szabadnak lenni vágyaimba zárva / Szabadnak lenni bármi is az ára / Nem kell, ha ennyi vár rám / Gyümölcs a semmi ágán… A kedvenc sorom a legújabb dalomból <3”.

Hirdetés

A Szabadnak lenni hivatalos premierje a Petőfi Rádióban volt múlt szerdán, a Talpra Magyarban.

„Szerelmes dal, nyilván (…), egy kicsit tépelődős sztori. Benne vagy egy szerelemben, de nem biztos, hogy jó, akarod is, de közben béklyóban vagy, szabad akarsz lenni. A zene pedig egy táncolós nyári, döngetős dance dal.” – nyilatkozta Wolf Kati, aki szerint az ő dalaiban mindig van egy kis fájdalom. Szerinted is így van?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek