Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Videóklippel egybekötött dalpremierrel köszönti a nyarat INNA. A vizuális anyag által az énekesnő igazi forró nyári hangulatot teremt, és a kéklő tengert látva nekünk is meghozza a kedvünket a lubickoláshoz. A Heaven kisfilmjét Mauríciusz szigetén forgatták, így nem csoda, ha mi is azt kívánjuk, bárcsak hamarabb jönne a vakációs időszak!

Inna-Heaven

A videóklip a híres John Perez rendezésében készült, és a közismert Shangri-La legcsábítóbb részleteit tárja a szemünk elé. Amit az elkövetkező néhány percben látunk, az valóban a menyország!

„Nagyon örülök, hogy bemutathatom nektek a Heaven című dalomat. Egyike azon zeneszámjaimnak, melyekbe azonnal beleszerettem, és amelyet a rajongóim türelmetlenül vártak. A hangzása ideális a nyárhoz, remélem, hogy ti is örömmel hallgatjátok.” – nyilatkozta Inna a Heaven kapcsán.

A romániai származású énekesnő rengeteget koncertezett az utóbbi időben. Mondhatni, karrierje virágkorát éli, dalai bejárták az egész világot, és turnézott már Európán kívül Mexikóban is. Inna idénre is számos újdonságot tartogat. Ezek közül a Heaven csak a bemelegítés!