KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip: Steve Aoki & Felix Jaehn feat. Adam Lambert - Can’t Go...

Videóklip: Steve Aoki & Felix Jaehn feat. Adam Lambert – Can’t Go Home

-

Megjelent Steve Aoki és Felix Jaehn legújabb közösének videóklipje, a Can’t Go Home! A kisfilm azt próbálja elhitetni a nézőjével, hogy ha már úgysem tudsz hazamenni, akkor mindenképp végy magadhoz egy majmot.

steve-aoki-adam-lambert-cant-go-home-music-video

Hirdetés

A dalhoz Adam Lambert megtéveszthetetlen hangja párosul, míg a klip történetét egy fiatal lány és csimpánz-barátja alakítják. A majom egyedül ücsörög a tengerparton, míg meg nem ismerkedik a homokban kocogó új barátjával. Ettől a perctől kezdve pedig az életük gyökeresen megváltozik.

A Can’t Go Home egyébként alig néhány hete debütált a zenei megosztókon. A premier napján a szerző, Steve Aoki a következőket nyilatkozta a felvételről: „átmenetet képez két különböző műfaj között, két különböző világból, az enyémből és a Felix Jaehnéből. És éppen ez adja meg a szépségét, összekeverni és létrehozni valami egyedit, mint a Can’t Go Home. A vokál részét a világ egyik legjobb énekese, Adam Lambert szólaltatja meg, akitől a dal egy teljesen más szintre lép. Annyira izgatott vagyok, hogy ezt megoszthatom a világgal!”

Hirdetés

Neked hogy tetszik a klip?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek