Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Izgalmas dallal és egy leegyszerűsített, ám igen érzelmes klippel jelentkezik Nick Jonas. A felvétel címe Close, és a svéd Tove Lo közreműködésével készült.

Nick-Jonas_Tove-Lo

Az énekes nemrégiben bejelentette, új albumon dolgozik. A Close már a készülőfélben lévő korongról érkezik, melyet június 10-től lehet majd megvásárolni. A lemez Last Year Was Complicated címmel kerül a boltokba.

A Close atmoszférikus R&B elemeket tartalmaz, és Mattman & Robin produkciója. Szerintünk nagyon jól sikerült! Talán amiatt, mert igaz történetre alapoz? Nick Jonas ugyanis bevallotta, új albumát saját élettapasztalatai ihlették, a szakítás, amelyen keresztülment, a Close pedig éppen azt próbálja kifejezni, mennyire nem képes megnyílni valaki előtt.

„Másfél éve dolgozok ezen a dalon… mindenemet beleadtam. (…) Nagyon mélyre kellett ásnom, amiért időnként piszkosul valóságosnak érzem… átélni valamit a való életből ezen a dalon keresztül igencsak nehéz. De tudom, az a fontos nekem, hogy megtegyem. Nyitott könyv szeretnék lenni a munkámban.” – árulta el Nick Jonas a dalpremiert megelőző napon.

Neked hogy tetszik a videóklip?