Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Április 25-én debütált a Honeybeast legújabb videóklipje, melyet az együttes a Bódottá című dala mellé forgatott. A felvétel a Honeybeast tavaly év végén kiadott nagylemezének címadó dala, amely a gyermeknyelv pajkosságával rajzolja meg a boldogság euforikus érzését.

honeybeast-bodotta

A videóklip Studinger András rendezésében készült, és egyszerűségében, színességében sikerült száz százalékban megragadnia a dal mondanivalóját. Ott van benne a felnőttes gyerekesség, a gondtalanság, a szerelem és a csalódás – az élet valamennyi „éltető” eleme, mely valójában színt ad a mindennapoknak.

A Honeybeast utóbbi időben sikert sikerre, slágert slágerre halmoz. Indított a Legnagyobb hőssel, aztán rátett néhány lapáttal az Egyedüllel, amit a Maradok és a Hetes című dalok követtek. A felvételek mágnesként vonzották magukhoz a füleket! Most pedig itt a Bódottá – a dal, amiben megvan minden, ami Honeybeast: a dallam, a lendület, a színvonalas hangszerelés és a profi dalszöveg.

„A boldogság megfoghatatlan, amikor azok vagyunk, nem tudjuk, amikor nem, vágyakozunk utána, ilyen az ember természete. Egyszerre könnyed és mély ez a téma.” – fogalmazott a témaválasztás kapcsán a dalszerző-gitáros, Bencsik-Kovács Zoltán.

Neked hogy tetszik a felvétel? És a videóklip?