KezdőlapSzínesWhitney Houston énekli minden idők legszebb szerelmes dalát. Hallgasd meg az eredeti...

Whitney Houston énekli minden idők legszebb szerelmes dalát. Hallgasd meg az eredeti változatot!

-

Minden embernek vannak érzelmes pillanatok az életében, még a férfiaknak is, csak ők éppen ezt nem mindig vallják be. Ilyenkor, bizony szoktunk szerelmes dalokat énekelgetni, dudorászni, egyedül a szobában, vagy akár a tusoló alatt. A világ legszebb szerelmes dala évtizedek óta töretlen sikerrel lopja be magát minden rózsaszín ködbe burkolózott ifjú szívébe.

whitney

Hirdetés

Az “I Will Always Love You” című számot már sokan feldolgozták, de legtöbben Whitney Houston érdemének tartják a dal megszületését. Azonban nem árt tudni, hogy tulajdonképpen Dolly Partonnak köszönhetjük ezt a dalt. Az alábbi felvételen ezt a verziót láthatjuk. Nektek melyik változat tetszik jobban: a megszokottabb Whitney, vagy a kicsit másabb, eredeti Dolly-előadás?

Dolly Partont a hetvenes években country királynőként emlegették, hiszen a műfaj legszívhezszólóbb és legdallamosabb melódiáit akkor ő énekelte. A fiatal lány akkor vált igazán híressé, amikor a countryzene sztárja, Porter Wagoner a szárnyai alá vette, és meghívta az igencsak nagy nézettségű televíziós műsorába.

Hirdetés

Partont lassan az egész világ megismerte, majd 1974-ben az I Will Always Love You című száma a slágerlisták élére került. A dal 1982-ben “A legjobb bordélyház Texasban” című filmben is felcsendült, és ezzel ismét listavezető lett. Majd egy évtizeddel később a Több, mint testőr című filmben Whitney Houston is énekelte.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek