Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Új videóklipet adott ki Lady Gaga! A kisfilm Tom Ford divattervező legújabb, 2016 tavaszi/nyári kollekcióját mutatja be, melynek keretében Gaga az 1979-ben megjelent I Want Your Love című dal feldolgozását adja elő.

lady-gaga-tom-ford

Bár a zene több esetben is alapot nyújt a reklámnak és fordítva, úgy tűnik, Tom Fordnak sikerült tökéletesen kombinálnia ezt a két műfajt az I Want Your Love klipjében. A vizuális anyagot ugyanis egy ruhakollekciót bemutató rövidfilmként gondolták ki, de önálló zenei videóklipként is megállná a helyét.

„Ahelyett, hogy egy rendezvényt szerveztünk volna az új kollekció bemutatására, úgy döntöttem, filmesebb stílusra váltok, mely teljesen összhangban áll az új darabok megtervezésének az elvével is. Mindig is kedveltem a Soul Traint, amit a ’70-es években sugároztak a tévében, mert egyforma hangsúlyt fektetett a ruhákra és a zenére. Megkértem hát Nile Rogerst, hogy segítsen átformálni az akkori nagy slágereinek egyikét, az I Want Your Loveot, melyet aztán Lady Gaga adott elő.” – magyarázta a részleteket Tom Ford.

A Lady Gagával való közös munka most épp kapóra jött az énekesnő számára, Gagát ugyanis a Billboard magazin az év nőjévé választotta. A díjat az énekesnő zenei sikereinek köszönheti, aki egyébként egy Grammyt is nyert idén a Tony Bennettel közösen kiadott jazz-albumáért. Mit szólsz az új produkciójához?