KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip: Katie Melua - Wonderful Life

Videóklip: Katie Melua – Wonderful Life

-

Gyönyörű feldolgozást készített Black klasszikusáról Katie Melua! A Wonderful Life új verzióját egy videóklip is kíséri, melyet Brightonban forgattak.

katie-melua-wonderful-life

Hirdetés

Katie Melua nagyjából egy éve rögzítette ezt a felvételt, azonban kislemezként csak most került kiadásra. Az ok mögött, amiért a Wonderful Life ismét szárnyra kaphatott, valójában egy karitatív cél áll.

„A Wonderful Life általam elkészített változata megvásárolható online, vagy a YouTubeon keresztül ingyen hallgatható. (…) Az eredetileg Colin Veamcombe (Black) által szerzett és felénekelt dalt 2014-ben dolgoztam át, Luke Batt producer segítségével, a BBC Radio 2 Sound Of The 80’s gyűjtőalbumára, most pedig ismét a felszínre került. Úgy gondoltam, ez egy kiváló alkalom a dal újrakiadásához, és egyúttal felhasználhatom a beteg gyerekek támogatására. Szóval, a Ti segítségetekkel reméljük, hogy adományozhatunk a Sheffieldi Great Ormond Street Hospital és a The Children’s Hospital Charity számára. A kiadás első évében, a szerzői jogokból és a megvásárlásokból begyűlt teljes összeget két egyenlő részre osztva átadjuk ezeknek a kórházaknak. A pénzt a piacon lévő legjobb kezelési módokra fogják költeni.” – nyilatkozott Katie Melua.

Hirdetés

Katie Melua 19 éves korában indította el zenei karrierjét. Debütáló albuma, a Call Off The Search 2003-ban látta meg a napvilágot, 1.8 millió példányban kelt el. Azóta még öt lemezt adott ki az énekesnő, legutóbbit 2013-ban.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek