KezdőlapHírekZámbó Krisztián elképesztő feldolgozásban hozza Jimmy legnagyobb slágerét! - VIDEÓ

Zámbó Krisztián elképesztő feldolgozásban hozza Jimmy legnagyobb slágerét! – VIDEÓ

-

Zámbó Krisztián kiadta édesapja egyik legnagyobb slágerét, amelyben egy rapper is szerepet vállal, és amelynek videóklipje is elkészült.

zambo-krisztian-klip

Hirdetés

Nem aratott osztatlan sikert Zámbó Krisztián legújabb dala, amely tulajdonképpen Zámbó Jimmy egyik slágerének feldolgozása. A YouTube-ra kikerült hiavatlos klip kommentelői között kevés olyan ember akad, aki elismerően beszél a „Még nem veszíthetek” című dal feldolgozásáról.

Krisztián nem egyedül adja elő édesapja egyik legnagyobb slágerét, a dal rapbetéteket is tartalmaz, amelyet PSD ad elő. A hozzászólásokból kiderül, sokan inkább eltiltanák Zámbó Krisztián az énekléstől, mások viszont egyenesen imádják a dalt.

Hirdetés

„Anyám, szegény Zámbó Jimmy forog a sírjában. Ez borzalmas, ez az éneklésnek nehezen nevezhető kínlódás. Siralom. 2:11-ig bírtam.” – írja Bagolyka a YouTube-on.

„Még így, stúdió utómunkálatok után se éri el Krisztián hangja a hallgatható szintet…” – nyilatkozza Rajmond, láthatóan neki sem tetszik a dal.

„Ha valaki nem tudja követni a változást,az köszönjön el a youtube videótól ! :) Nyilván az édesapja volt az első, ki énekelte, és ő az örök, de mint mindenből,ebből is készült egy remek feldolgozás!” -védi meg a produkciót egy Jimmy rajongó.

Én nem véleményezném az alábbi videót, viszont arra kérlek benneteket írjátok meg nekem mi a véleményetek Zámbó Krisztián és PSD közös produkciójáról.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek