Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megjelent Rita Ora legújabb dalának videóklipje, a Poison! A felvétel az énekesnő második albumáról való, melynek premierjét idénre várják.

rita-ora

Egy debütáló album után, mely az első helyen végezte a brit toplistákban, Rita Ora most újabb lemezpremierre készül. Az album első kislemezeként érkezik a Poison, melyről maga az énekesnő azt vallotta, remek választás a hatásos visszatéréshez.

„Nagyon fontos volt számomra, hogy megfelelő felvétellel álljak a közönség elé. Már egy jó ideje nem adtam ki dalt, ezért azt szerettem volna, hogy az új kislemezem mély nyomot hagyjon.” – nyilatkozta Ora egy interjúban.

A Poison című dalt Kate Nash és Julia Michaels szerezte, míg a producere Sir Nolan volt. A videóklipet Cameron Dutty rendezésében készítették. A történetében egy szerelmi háromszög bontakozik ki Rita, egy barát és egy fényképész között, aki az utcai lányból sikeres manőkent formál. Bár maga a dal nem annyira ütős, hogy leteperje a toplistákat, minden bizonnyal ez a klip nagyot fog lendíteni rajta.

Bár Rita legújabb lemezének megjelenési időpontja még ismeretlen, az énekesnő annyit azért elárult vele kapcsolatban, hogy megújult, friss hangzással érkezik majd.

„Rengeteget fejlődtem az előző lemezemhez képest. Mintha Ora egy másik életemből származna. Az új dalaim továbbra is a pop műfajában készültek, azonban teljesen már a töltésük. Igaziak.” – bíztatott Rita Ora.

Neked hogy tetszik a Poison?