Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Különleges videóklipet avatott Ed Sheeran legújabb kislemeze, a Photograph mellé. Az Anyák Napja alkalmából megjelent kisfilm egyedi válogatás az énekes életéből, olyan bennsőséges részleteket tárva fel, melyek még abból az időből valók, amikor Sheeran totyogó kisbaba volt.

ed-sheeran

Az Emil Nava által rendezett klip tökéletes átmenetet készít abból az időszakból, amikor a brit srác még csak egy világot felfedező kíváncsi kis teremtmény volt, addig a pillanatig, míg először ült zongorához, míg sorra kipróbált mindenféle hangszert, aztán az utcán zenélt, és végül rajongók ezrei előtt óriási színpadokon koncertezik.

A Photograph az utolsó kislemez, melyet Ed Sheeran X című albumáról hallhatunk. Az énekes második stúdióalbumát a lehető legpozitívabban fogadta a közönség, és több millió példányban kelt el világszerte, miközben néhány dalából igazi sláger lett. Sheeran elsőként a Sing-gel hívta fel a figyelmet az új lemezre, a dalt a Don’t követte, aztán jött a minden szívet meghódító Thinking Out Loud, majd a Rudimental-lal közösen is előadott Bloodstream, végül pedig a Photograph.

Reméljük neked is tetszett az utazás az X körül, Ed Sheeran-nel.