Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Sötét arcát is megmutatja Ella Henderson legújabb videóklipjében, melyet a Mirror Man című dalára forgatott. A kisfilmből nem hiányzanak a tükrök, a különleges effektusok és a partner sem, aki úgy tűnik, jobban el van ragadtatva önmagától, mint Ellától.

ella-henderson-mirror-man-video

A klipet Colin Tilley rendezte, akinek sikerült megragadnia a dal lényegét, és azt hűen visszaadnia a bemutatott történettel.

„A legegocentrikusabb emberről szól, akit valaha is ismertem. Valamennyien találkoztunk már ezzel a személlyel az életünkben. Ők előbb szeretik önmagukat, mint ahogy megszeretik a másikat. Talán ez a kedvenc dalom, melyet élőben szeretek énekelni. (…) Annyira nyers és őszinte, hogy mindenki imádja.” – nyilatkozta Ella Henderson a Mirror Man-ről.

A 19 éves énekesnő első lemeze tavaly jelent meg. Az első héten több mint 132 ezer példányban kelt el, míg az év végéig az eladott példányszám elérte a 740 ezret. Ella legelső dala a Ghost volt, melyet a Glow követett, és nemrégiben a Yours-t is hallhattuk a Chapter One című debütáló lemezéről.

Lájk, ha tetszett ez a produkció!