Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megérkezett Magyarország első számú rap-bandájának legújabb videóklipje! Az Animal Cannibals március 1-én tette közze YouTube-oldalára az A.N.I… című dal mellé készített kisfilmet, melyben Ricsipí és Qka MC a megszokott formáját hozza, Gegely Éva énekhangja kíséretében.

animal-cannibals

Az A.N.I… a csapat legújabb lemezén, a QR-kódon hallgatható, és természetesen úgy a dal, mint a szöveg az Animal Cannibals érdeme.

A srácok úgy döntöttek, még egy szerzeményt szentelnek önmaguknak, önmagukról, így az A.N.I… ismét egy Animal Cannibals-ről szóló dallá kerekedett, amilyent legutóbb tőlük kb 20 éve hallhattunk. Hogy mit csinálnak, és kik ők, az a felvétel mellé forgatott klipből is kiderül, ugyanis a kisfilm az állatkannibálok eddigi koncertjeinek részleteiből áll össze.

Az Animal Cannibals 1989 óta aratja a babérokat a magyar zenei piacon, amikor még hármas felállásban 1990-ben kiadta első rap-felvételét. ’91-ben DJ Uby kiszállt a bandából, így a srácok már csak duóban nyomták. Azóta 12 albumot és 5 demókazettát adtak ki, az utolsó 2014-ben jelent meg QR-kód néven. Lájk, ha tetszett a legújabb kannibál-produkció!