Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Michael Bublé, közismert kanadai énekes, dalszerző és színész, végre az utolsó köreit futja nyolcadik turnéjának. A To Be Loved című zenei esemény 2013. júniusában vette kezdetét Bublé albumának népszerűsítése céljából, az utolsó fellépésekre pedig Ázsiában kerül sor. A kontinensen tartott első koncertje alatt az énekes olyan dolgot művelt, ami eszünkbe juttatja, miért imádják annyira a rajongói ezt a fiatalembert!

michael-buble-tancolo-srac

Dél-Koreában énekelt éppen, amikor megszakította a koncertet, és spontán interakcióba lépett egyik rajongójával. Bublé amúgy is híres arról, hogy számára ezeridegen embereket enged egészen közel magához, a rajongóit barátként és közeli ismerősként kezeli, színpadra hívogatja a közönség tagjait és bátran összeölelkezik velük – ezzel a közvetlenségével pedig sokakat magához édesgetett.

Így történt ezen a dél-koreai koncerten is, ahol Michael egy jókedvű és táncoslábú koreait szúrt ki a nézőtérről, felhívta maga mellé a színpadra, osztott neki egy baráti ölelést, majd felkérte, hogy táncoljon egyet a zenéjére.

A mindössze 20 éves ifjú, akit Ji-Kwang-nak hívnak, boldogan engedelmeskedett, és majd kiugrott a bőréből, hogy testközelből is megismerkedhetett a kedvencével.

Te lettél volna a helyében?