KezdőlapSzínesÉdesanyjuk vette videóra gyerekeit, amint énekelnek. Ha meghallod, nem fogod tudni abbahagyni!

Édesanyjuk vette videóra gyerekeit, amint énekelnek. Ha meghallod, nem fogod tudni abbahagyni!

-

A zenehallgatás nyugtató hatással van a testre és lélekre. Sok embernek az jelent igazi kikapcsolódást egy fárasztó nap után, ha zenét hallgathat.

eneklo-gyerekek

Hirdetés

Kutatások alapján bebizonyították, hogy a zene nyugtatólag hat, ellazítja a gondolatokat, az idegrendszert, oldja a stresszt, és ennek következtében pozitívan járul hozzá az egészségi állapotunkhoz. Egy jó zene hallgatása után a közérzetünk és a világnézetünk is megváltozik, reményteliek leszünk, és visszatérhet az önmagunkba vetett hitünk.

Az elmúlt két évben Nathan Leachnek, amióta feltűnt a világhálón, nagyon sok rajongója lett. Kezdetben csak egy egyszerű házivideót készített róla édesanyja, de aztán az felkerült az internetre, és így egyre többen fejezik ki csodálatukat és tetszésüket.

Hirdetés

Nathan azt mondja, hogy számára a zene csak kikapcsolódás, azonban a felvételen is látszik, hogy mennyire szívből, és átéléssel énekel. Az általa énekelt és előadott dalok nagyrésze saját szerzemény. Ezen a felvételen húga, Eva is csatlakozott a produkcióhoz, mégpedig egy szájharmonikával kíséri és énekel is hozzá. Hátborzongatóan érzik a ritmust, és egész testük, lelkük rezdülése érződik az alig 3 perces felvételből.

Ritkán látni két ilyen tehetséges fiatalt! Nézd meg a videót és ha tetszett oszd meg barátaiddal is!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek