Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Avicii videóklippel tér vissza, a korábban kiadott The Nights című dala mellé. A felvételt a FIFA 15 videójáték betétdalaként készítette a DJ, melyet idén szeptemberben adtak ki.

avicii-the-nights-video

A The Nights a legújabb Avicii-dal, ami a The Days Nights című kislemezen található. Ugyanerre az albumra került fel a The Days című dal is, melyet a lemezlovas Robbie Williams közreműködésével készített.

Avicii nem hagyja magát, folyamatosan tevékenykedik. Ezúttal egy vadiúj lemezen dolgozik, melynek premierje valamikor 2015-ben lesz esedékes. A hírek szerint, ezen a korongon több zenei stílus fogja ötvözni egymást, az electro-dance-től kezdve az alternatív rockon át metál és punk elemek is fellelhetők lesznek rajta. Hogy miként fér majd össze ennyi stílus egyetlen lemezen, azt még nem tudni, azonban a végeredmény biztosan sokak érdeklődését felkelti majd!

Egyébként nincs mit csodálkozni Avicii merész társításain: a svéd producer többek között arról híres, hogy látszólag összeférhetetlen műfajokat békít ki egymással olyan slágerekben, mint például az Aloe Blacc-kel közösen kiadott Wake Me Up, vagy a Salem Al Fakir kollaborálásával megjelenített Hey Brother. Avicii világhírét a Levels című felvétele hozta meg 2011-ben, amikor a dal a világ több mint 50 államában uralta hetekig a toplistákat!