KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip: Take That - These Days

Videóklip: Take That – These Days

-

Régi csapat, új felállás, egy vadiúj dal és egy hozzá készült videóklip – akár így is felvázolhatnánk a Take That körül zajló eseményeket. A brit együttes Robbie Williams nélkül folytatja és adja ki legújabb dalát, a These Days-t, melyhez múltba röpítő kisfilmet forgatott.

take-that-these-days

Hirdetés

Gary Barlow, Howard Donald és Mark Owen írják tovább a történetét az egyik legkedveltebb, popzenét játszó brit fiú-csapatnak, a Take That-nek. Ugyanazzal az energikus szellemmel, pörgős dallamokkal, viszont a négyes helyett hármas felállásban érkezik a These Days című daluk, mely a 90-es évek emlékeit idézi. A dal szövegét Jamie Norton és Ben Mark írták, a producere pedig nem más, mint Greg Kurstin.

A fantasztikus felvétel az együttes hetedik stúdiólemezén található, melyről Gary Barlow úgy nyilatkozott, „az utóbbi 8 év Take That zenéjének amalgámja”. A leghozzáillőbb névvel ellátott album – III. – december 1-én kerül a boltokba, 12 dalt tartalmazva.

Hirdetés

A Progress volt az utolsó album, melyet a brit srácok a hagyományos felállásban, Robbie Williams-szal maguk mellett adtak ki, 2010-ben. A lemez azonnal az első helyen végezte a UK Albums Chart-ban, valamint az European Top 100 Albums listájában. Az albumpremiert követően a Take That világturnéra indult, mellyel óriási sikert aratott 2011-ben.

Mit szólsz a legújabb Take That dalhoz?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek