Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Elkészült Lorde videóklipje a Yellow Flicker Beat című dalához, mely az Éhezők Viadala című film első részének a betétdala is egyben. Az énekesnő a világhírű producerrel, Paul Epworth-tel dolgozott együtt ezen a felvételen, továbbá Matt Wiggins hangmérnökkel is közreműködött, aki úgy döntött, szünetet tart a legújabb U2 album kiadása után, és teljesen átadja magát a The Hunger Games projektnek.

lorde-klip

Bár az utóbbi időben nemigen lehetett látni a médiában, a fiatal Lorde Grammy díjat nyert a legjobb bemutatkozás kategóriában, illetve Oscar-hangzású zenei újdonságokon is szorgoskodik.

Az Éhezők Viadalának első része november végén kerül a mozikba, Jennifer Lawrence-szel és Josh Hutcherson-nal a főszerepben.

„A lehetőség, hogy ennek a népszerű filmnek a betétdalán dolgozhassak, igazi kihívás volt számomra, melyet úgy döntöttem, hogy elfogadok és a lehető legjobban kamatoztatok.” – nyilatkozta Lorde.

Hozzátette: „számomra, mint egy olyan zenész számára, aki mindig is szerette a filmművészetet, a betétdal létrehozásának folyamata egyedülálló tapasztalat volt. Azt hiszem, a hallgatók közül sokakat meglep ez a zenei produkció.” – vallotta büszkén az énekesnő.

Szerinted lesz ebből világsiker?