KezdőlapHírekTürelmesen várt a lány a repülőtéren, majd hihetetlen dolog történt

Türelmesen várt a lány a repülőtéren, majd hihetetlen dolog történt

-

Lindsey türelmesen várt a repülőtéren barátjára, mikor egy idegen fiatal közeledett felé, és megkérdezte, hogy leülhet-e mellé? Mivel semmi fura nem volt a fiúban, megbízható, kedves arca volt, Lindsey természetesen igent mondott neki.

lany-a-repteren

Hirdetés

Csendben üldögéltek egymás mellett, majd pár perc elteltével az idegen fiú egyszer csak csodálatos hangon és teljes szívvel elkezdett énekelni. Ami ezután történt, garantáltan mindenki szívét melegséggel árasztja el.

Mindenki számára egy meglepetés örök izgalmakat és felejthetetlen pillanatokat tartogat. Lindsey először azt hitte, hogy csupán valami kellemes tévedés lehet, és továbbra is türlemesen várta a barátját. Amikor meglátta, hogy a jelenetet egy videokamera rögzíti, kicsit kezdett gyanús lenni neki a helyzet.

Hirdetés

Arra gondolt, hogy ebből valami váratlan meglepetés sül ki. Egyre türelmetlenebbül kezdte tekintetével keresni a barátját, amikor az feltűnt egy kicsit távolabb a váróteremben egy csokor virággal. Nem csak a lány, de a várakozók közül is sokan meghatódtak. Volt aki odament és kezet fogott a fiúval, mások mosolyogtak örömükben.

Ajánló: Milliós nézettséget produkál ez a kislány hangjával – VIDEÓ

Ha tetszett a fiú gesztusa, oszd meg barátaiddal is!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek