Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Vázquez Sounds-nak hívják azt a mexikói triót, melyet három testvér Abelardo, Gustavo és Angela alapított. Az együttes számos mélyreható dalt énekelt már el.

Vazquez-Sounds

Zenei producerük az édesapjuk, Vázquez Abelardo, aki irányítja és terelgeti őket az általuk kiválasztott úton. Olyan csodálatosan énekelnek, hogy feldolgozásaik gyakran vetekednek az eredeti előadásmóddal. Adele Rolling in the deep című dalát például a testvérek közül a legkisebb hihetetlen tökélességgel szólaltatja meg.

“Csodálatos, hogy az apánk mindenbe segít és támogat minket, így mintha gördülékenyebben mennének a dolgaink. Fontos, hogy a szülők mellettünk álljanak és támogassanak az életben, bármit is teszünk. Eddig jól alakultak a dolgaink, a következő célunk pedig az, hogy saját dalokat is írjunk és énekeljünk” – vallja Abelardo, a nagyobbik testvér.

“Én vagyok az énekes, de csodálom a testvéreim munkáját is. Hálával tartozunka szüleinknek is, hiszen ők mindenben támogatnak minket.” – mondta Angela.

“Én dobolok hétéves korom óta, és imádom. Egy olyan hangszert szerettem volna választani, amely kicsit másabb, mint amiken a testvéreim játszanak” – tette hozzá Gustavo.

Ajánló: Milliós nézettséget produkál ez a kislány hangjával – VIDEÓ

A három testvér csodálatos muzsikával szórakoztatja a rajongóit, így nem is lenne csoda, ha egyre több felkérést és szerződést kapnának a közeljövőben. Minden bizonnyal fogjuk még hallani őket.