Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Tolvai Reni Best magazinnak beszélt arról, hogy Kállay-Saunders András olyan boldoggá teszi, mint eddig még egyetlen fiú sem.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András a Megasztárban ismerte meg egymást, azóta alkotnak egy párt, szerelmük olyannyira erős, hogy még a munka és az eltérő személyiségük próbáját is kiállta.

Reni azért nem kísérte el barátját az Eurovíziós Dalfesztiválra, mert a fellépések Magyarországra kötötték, ennek ellenére nagyon szurkolt neki és boldog, hogy Andrásnak sikerült elérnie az 5-ik helyezést. Kállay Saunders András sütit kapott ajándékba hazatértekor.

„Sajnos nem sok időt tölthetünk együtt, nemsokára ugyanis az Egyesült Államokba utazom, hogy a saját álmaimért küzdjek. De a távolság nálunk soha nem okozott problémát. Nagyon erős szálak szövődtek köztünk, és mindenben támogatjuk egymást” – mondja Reni, aki már 4 éve Kállay-Saunders András párja.

“András olyan boldoggá tesz, mint korábban senki. Volt két komoly kapcsolatom, de csak mellette tudtam meg, mit jelent igazán szeretni, feloldódni a másikban, átélni a szenvedélyt. Andrással minden jobb!” – tette hozzá az énekesnő, aki nemrég Shout című dalára készült videóklipjét is bemutatta.

Kállay-Saunders András az elmúlt húsz év legjobb eredményét hozta a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon. Running című dalával a szavazás elején első helyen szerepelt. András produkcióját itt nézhetitek meg: