Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ördög Nóra ötödik hónapja hordja a szíve alatt – ahogyan ő mondja – második kis csodáját. A Szombat Esti Láz háziasszonya és férje, Nánási Pál fotóművész gondolni sem merték, hogy a kislányuknak, a most 11 hónapos Micinek ilyen hamar kistestvére születik. Arról pedig álmodni sem mertek, hogy a baba természetes úton fogan majd meg. Nóra az RTL Klub Reflektor című műsorában mesélt először az új kis jövevényről.

ordog-nora

„Ez tényleg egy csoda. Teljesen váratlanul jött. Igazából nem számítottunk rá” –kezdi Ördög Nóra, aki a Szombat Esti Láz előkészületei közben, az öltözőben mesélt boldogságáról. „Nem gondoltuk, hogy ez így is megtörténhet velünk, azok után, hogy Miciért mennyit küzdöttünk.”

Nóra elárulta, hogy voltak jelek és előzmények, de remélni sem mert ekkora csodát. Míg első terhessége teljesen tervezetten zajlott – még a terhességi tesztek elvégzésének is kijelölt időpontja volt –, ezúttal minden spontán módon történt. A boldog szülők már tudják a pici nemét, egyelőre azonban nem szeretnék elárulni, hogy Micinek húga vagy öccse születik majd.

„Igazából még nem fogtam fel teljesen, hogy kétgyerekes anyuka leszek nemsokára” – árulta el a nézőknek Nóra, aki azt is elmondta, nem fél a feladattól, de még azért szoknia kell a gondolatot, hogy két csöppségre kell vigyáznia. „Mici is még picike, úgyhogy fogalmam sincs, hogy ez majd hogyan zajlik. De mások is megoldották már, úgyhogy nyilván nekünk is sikerülni fog.”

A kismama jövő héttől visszatér az RTL Klub képernyőjére, hogy a Szombat Esti Láznak, egyik kedvenc műsorának háziasszonya lehessen. Attól pedig nem fél, hogy mi lesz addig Micivel, amíg ő műsorban dolgozik. Elárulta, férje, Nánási Pál nagyon örül, hogy ezalatt az idő alatt ő vigyázhat kislányukra, és együtt nézhetik majd anyát a tévében.