Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ezen a héten mutatják be az Oscar-díjas AKIVA GOLDSMAN forgatókönyvíró/rendező¸új alkotását, a TÉLI MESE (12) című romantikus filmet COLIN FARRELL, JESSICA BROWN FINDLAY, RUSSELL CROWE és JENNIFER CONNELLY főszereplésével.

Teli_mese_online_12

Ebben a különös világban minden megtörténhet. New York nem az a város, amit ismerünk. Lakói másképp öltöznek, másképp viselkednek, más szabályok szerint élnek – és mindig készen állnak a csodára.

Peter (Colin Farrell) bevándorlók gyermekeként érkezett ide, de mert nem engedélyezték, hogy partra lépjen, egy csöpp hajón érte partot. Azóta szakképzett betörő lett, majd miután összekülönbözött a bandavezérrel, örök szökevény. Egy betörése során a fiatalember beleszeret egy rejtélyes, titokzatos lányba – aki halálos beteg. Egy másik betörés után őt és fehér lovát titokzatos felhő nyeli el. Amikor évtizedekkel később újra előbukkan, már minden egésze más, mint addig volt, és ő nem emlékszik semmire…

És ez még csak a csodás kalandok kezdete.

Hollywood egyik legkeresetebb, Oscar-díjas forgatókönyv-írója első rendezésében lenyűgöző fantáziával megírt, szemkápráztató és romantikus történetet vitt filmre, melyben még a mellékszerepeket is olyan nagyágyúk vállalták, mint Russel Crowe és Will Smith!

Főszereplők: Matt Bomer, Will Smith, Jennifer Connelly, Colin Farrell, Russel Crowe, William Hurt, Graham Greene

Zene: Hans Zimmer. Operatőr: Caleb Deschanel

Látvány: Naomi Shohan. Írta: Mark Helprin, Akiva Goldsman

Rendezte: Akiva Goldsman

Mozibemutató: 2014. február 13.

Eredeti cím: Winter’s Tale

Színes, feliratos amerikai film

Műfaj: romantikus / fantasy

Gyártó: Warner Bros.

Játékidő: 120 perc

Korhatár: 12