Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Íme megérkezett a 2014-es év egyik legjobb animációs filmjének ígérkező ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYODAT (KNE) első magyar plakátja. A film tervezett hazai bemutatója: 2014. június.

Eredeti hangok: Kristen Wiig, Gerard Butler, Jonah Hill, Jay Baruchel, Kit Harrington, Cate Blanchett, Christopher Mintz-Plasse, America Ferrara, Djimon Hounsou. Zene: John Powell
Írta: Cressida Cowell, Dean DeBois. Rendezte: Dean DeBois

Igy_neveld2_online_KNE

Hablaty körül mindig történik valami izgalmas. A viking sárkánybűvölő és tűzokádó barátja, Fogatlan visszatér, de úgy, hogy abba beleremeg a Hibbant-sziget. Amíg Astrid, Takonypóc meg a többiek sárkányversenyekkel múlatják az időt, az immár elválaszthatatlan páros meghódítja a tágas eget. Egyre magasabbra, egyre messzebb merészkednek, olyan tájakra jutnak, ahol nem járt még viking.

Így fedeznek fel egy titkos jégbarlangot, melyben több száz idomítatlan sárkány fészkel. A tűzköpő fenevadaktól Hablaty nem ijedne meg, ám a barlang őre, a titokzatos sárkánylovas már komolyabb ellenfélnek tűnik. Hablatyék miatta keverednek bele életük legnagyobb háborúságába: a rájuk váró nagy csatán nemcsak az ő életük múlik, hanem az emberek és sárkányok jövője is.

Az elsöprő sikerű Így neveld a sárkányodat alkotói eredetileg is trilógiának szánták művüket.

A hatalmas sikert követő folytatás szemkápráztató 3D-varázslata ragadja magával a nézőit a felhők közé, elképesztő légi csaták, különleges lények és nagy viccek közé!

Előzetes:

Mozibemutató: 2014. június
Eredeti cím: How to Train Your Dragon 2.
Színes, szinkronizált amerikai film
Műfaj: animációs / család
Gyártó: DreamWorks Animation
Játékidő:
Korhatár: KNE
Facebook: