KezdőlapKoncertekA Faith No More is fellép a VOLT-on

A Faith No More is fellép a VOLT-on

-

A Faith No More is fellép a június 27. és 30. között zajló, 20. VOLT Fesztiválon. A több mint tíz év után újra összeállt kaliforniai metálbandát legutóbb 2009-ben a Sziget fesztiválon láthatta a magyar közönség.

Hirdetés

A szervezők az MTI-vel szerdán azt közölték, hogy a Faith No More június 28-án áll a közönség elé. Ugyanezen napon lép fel a Chase & Status, a Simple Plan, a Hadouken!, Katy B és Mac Miller is.

Hallhatja a közönség a londoni dj-producert, Caspát, akit MC Dynamite és Emalkay is elkísér Magyarországra. Caspa korábban a világ legnagyobb fesztiváljain zenélt, rendszeresen fellép a legendás londoni Fabric klubban, és több saját kiadót irányít, melyek közül a legismertebb a dubstep és grime előadókra fokuszáló Storming Productions és a Dub Police.

Hirdetés

A fesztivál vendége lesz a bécsi elektronikus szcéna ismert drum ‘n bass formációja, a Camo & Krooked, valamint Toddla T dj-producer is. A rádiós műsorvezetőként is ismert zenész a közép-angliai Sheffieldből indult, és leginkább grime és a 2-step stílus áll hozzá a legközelebb, de nem idegen tőle a hiphop, a garage és a dancehall sem.

A szervezők korábban arról tájékoztatták az MTI-t, hogy a jubileumi fesztiválon a többszörös Grammy-díjas Skrillex, a Snow Patrol, az Iggy & The Stooges, a Lostprophets, a Röyksopp és az Enter Shikari is fellép. A hazai sztárok közül Ákos, a Quimby és a Tankcsapda nevét jelentették be a szervezők.

http://www.youtube.com/watch?v=968OgZCWICY&feature=related

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek