Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Elkészült az 57. Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulójának, a Compact Disco-nak „Sound of our Hearts” című hivatalos videoklipje, amit elsőként az m1 nézői láthattak, március 18-án, vasárnap este.

A videoklip egy gazdag bróker, és egy hajléktalan egy napját mutatja be, akiket a rosszindulat, az ellenszenv és a negatív kisugárzás irányít, anyagi háttértől, hovatartozástól függetlenül. A klip mindkét karakterét Gémes Antos, a Magyar Televízió népszerű sorozatából is ismert színész alakítja, aki történetesen a zenekar énekesének Walkó Csabának régi jó barátja. Antos, hajléktalanná maszkírozása, olyannyira hitelesre sikeredett, hogy az egyik forgatási helyszínen kisebb fennakadást okozott egy verekedős jelenetben.

Sound of Our Hearts dal üzenete a klipkészítőket is megihlette, hiszen a klip egy kivételes összefogás eredményeként született meg. „Fiatal koruk ellenére kivételes stáb jött össze. Ritkán látni ilyen profi, pontos és fegyelmezett hozzáállást.” – mondta el Gémes Antos. „Úgy gondolom, a dal tökéletesen alkalmas az Eurovízióra, már csak azért is, mert a zenekarnak a maga eklektikusságával és a hiteles előadásmódjával minden esélye megvan arra, hogy komoly eredményt érjen el Bakuban” – tette hozzá.

Compact Disco -Sounds of Our Hearts
Rendező: Tokay Péter (Pixel Film)
Szereplők:
Bróker, hajléktalan: Gémes Antos
Lotfi Behnam, Pál Gábor , Sándor Attila , Walkó Csaba
Operatőr: Temesi Ádám Zed (Studio X)
Vágó: Indián