Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az előzsűri kiválasztotta azt a húsz dalt, amely közül a győztes májusban Bakuban Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon képviseli. Gyurcsík Tibor, aki elsőként esett ki a tavalyi X-Faktorból köztük van.

Tehetséges énekesnek tartom Gyurcsík Tibort, éppen ezért nem vártam, hogy pont elsőként essen ki az X-Faktorból. Akkor azt hittem Tibor elvész a süllyesztőben, de szerencsére ez nem így van, hiszen dalával bekerült a magyar Eurovíziós Dalverseny döntőjébe, így akár ő képviselheti Magyaroszágot Azerbajdzsánban.

Tibor Szabó Zével dolgozott együtt, a Back in place dal pedig olyan lett, amilyenre szerette volna, nyilatkozta az m1 Ma Reggel című műsorában. Ma már többször meghallgattam a dalt, és be kell valljam, hogy nagyon megtetszett, kíváncsi vagyok a nézők milyennek értékelik majd a dalt.

Én azért mindenképpen szurkolok neki, és te?

Február 11-én estére tehát kiderül, melyik dal és előadó képviseli Magyarországot és a Magyar Televíziót a 2012. május 22-26. között megrendezendő 57. Eurovíziós Dalfesztiválon az azerbajdzsáni Bakuban.