Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Eldőlt, hogy kik jutottak be az X-Faktor következő fordulójába, azaz a Mentorok házába. A tehetségek több fordulón keresztül mérettették meg magukat a Táborban, hogy eljussanak a döntő előtti utolsó lépcsőfokig.

A Táborban 150 produkcióból már csupán 50-en mutathatták meg újból énektudásukat  a Keresztes Ildikó, Malek Miklós, Geszti Péter és Nagy Feró alkotta mentorcsapat előtt. A mentorok ezt követően hozták meg döntésüket, hogy kik azok, akik folytathatják a menetelést a tehetségkutató showműsorban, és kik azok, akiktől búcsúznak. A legjobb 50-be bekerült egy új formáció is. Kumich Tamás, Nánássy Tibor és Varjú René bár egyénileg kiesett a legjobb 100-ból, a mentorok mégis láttak bennük fantáziát, csapatként. A három fiatal srác pedig el is fogadta a felajánlást, miszerint, ha bevállalják, akkor együtt, egy csapatként folytathatják. Így plusz egy csapatként ők is bizonyíthattak a legjobb 50-ben a mentorok előtt.

A mentorok a Tábor utolsó meghallgatása után végül meghozták a döntésüket és megnevezték azokat, akik immár a Mentorok házában, vagyis a legjobb 24 között folytathatják.

25 év alatti lányok: Kováts Vera, Farkas Éva, Abodi-Nagy Blanka, Bagosi Alexa, Gubik Petra és Muri Enikő.
25 év alatti fiúk: Barna Gergő, Kelemen Csaba – Lil C, Demes Tamás, Baricz Gergő, Oltyán Attila és Tarsoly Arnold.
25 év felettiek: Gyurcsík Tibor, Kocsis Tibor, Tarány Tamás, Borzné Kovács Violetta, Luther Beuka és Géczi András.
Csapatok: Hajdu Mariann és Hajdu Bea, Rocktenors (Mező Márió, Mező Zoltán és Táborosi Márk), Wunderli Hajnalka és Czékmány Tamás, Angler Balázs és Simon Boglárka, Csotó Szilvia és Berta Kitti, valamint az Apollo 23 (Kumich Tamás, Nánássy Tibor és Varjú René).

Hogy a mentorok milyen csapatokat kapnak és, hogy kik jutnak be az X-Faktor döntőjébe, az kiderül a jövő szombati (kezdés 19.30) és vasárnapi (kezdés 19.00) adásból.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence