Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Szerelmes dalokkal érkeztek az X-Faktor versenyzői szombat este a tehetségkutató második élő adásában.

Az angol dalok mellett ma este több magyar dal is felcsendült, az énekesek között legjobban számomra ma este Muri Enikő, Bagos Alexa és Kocsi Tibor teljesített a legjobban.

A versenyzők teljesítménye után Tóth Gabi érkezett Jöjj még! című slágerével. A produkciók közül LiL C. és az Ikrek voltak a leggyengébbek, én ma őket küldeném párbajozni.

Íme a ma esti produkciók:

Kocsis Tibor – Somebody To Love
Ikrek – Big Girls Don’t Cry
Demes Tamás – Hamu és Gyémánt
Bagosi Alexa – Jump
Baricz Gergő – Love is all Around
Kováts Vera – Love Song
Rocktenors – Adagio
LiL C. – Grenade
Tarány Tamás – A csúnya fiúknak is van szíve
Apollo 23 – All Rise
Muri Enikő – I Will Love Again

Az énekesek közös produkciója után (a Black II Black „Te vagy az aki a legjobban” című dalát adták elő) Ördög Nóri kihirdette a szavazok állását. A nézők szavazatai alapján Demes Tamásnak és LiL C.-nek kellett párbajoznia. Keresztes Ildikó két versenyzője közül Demes Tamás lépett először színpadra Alicia Keys ‘Fallen’ című dalával, majd érkezett LiL C. Michael Jackson ‘Man In The Mirror’ című dalával. Miközben Keresztes Ildikó teljesen kikészült a két versenyző párbaj dala alatt, addig mi két nagyszerű produkciót hallhattunk.

Demes Tamás – Fallen’

LiL C. – Man In The Mirror

A mentorok LiL C.-nek szavaztak bizalmat. A végső döntést Keresztes Ildikó hozta meg, aki szinte magán kívül volt a döntés meghozatalakor, mégis úgy döntött LiL C.-nek adja meg a bizalmat.

Ti kit küldtetek volna haza? Szerintetek ki volt jobb ma este?