Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A film egy különleges barátság igaz történetét idézi fel. Winter, a delfinborjú belegabalyodik egy mélytengeri csapdába, amit a halászok rákoknak szántak. Az életét egy parton bóklászó kisfiú menti meg – de az uszonyán a kiérkező orvosok sem tudnak segíteni: a közeli állatkórház medencéjében amputálni kell a létfontosságú végtagot.

Megmentője azonban nem feledkezik meg róla. Kettejük között őszinte kapcsolat alakul ki, és a fiú mindent elkövet, mindenkit mozgósít, hogy valóra válhasson terve: meggyőz egy háborús sérülteket kezelő orvost, készítsen műuszonyt a delfinnek, és egyre szaporodó segítőivel együtt visszavezeti Wintert az egészséges életbe.

A film története megtörtént eseményeken alapul. Winter, a delfin, aki saját magát alakítja a moziváltozatban egész Amerikában a bátorság, az erő és remény szimbóluma lett a fogyatékkal élők és az egészségesek számára egyaránt.

Szívhez szóló, izgalmas történet az egész család számára, amely a 3D technikának köszönhetően szemkápráztató és lélegzetelállító utazásra visz.

A film digitális 3D-ben lesz megtekinthető!

Főszereplők: Morgan Freeman, Ashley Judd, Kris Kristofferson, Harry Connick Jr.. Fényképezte: Karl Walter Lindenlaub. Látvány: Michael Corenblith. Írta: Karen Janszen, Noam Dromi. Rendezte: Charles Martin Smith

Mozibemutató: 2011. október 20.
Eredeti cím: Dolphin Tale 3D
Gyártó: Warner Bros
Színes, szinkronizált film
Játékidő: 113
Korhatár: KN