Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nagyon érdekes film készül a napokban Hollywoodban, “Rock Of Ages” címmel, amely nemcsak a filmkedvelők érdeklődését keltette fel, hanem a rockzene rajongóiét is.

Egy hires Broadway-i darab megfilmesítéséről van szó, amely a 80-as évek rocklegendáiról szól és amely számos neves színészt szerepeltet.

Adam Shankman rendező nem az első, ehhez hasonló alkotásánál tart, hiszen ő rendezte John Waters 1988-ban készült Hairspray című alkotásának remakejét.

Tom Cruise elfogadta Stacee Jaxx szerepét, aki annak ellenére, hogy igen arrogáns volt mégis hatalmas népszerűségnek örvendett.

Nem csak Tom Cruise neve kecsegtető az alkotásban, Paul Giamatti, Russell Brand, Alec Baldwin, Catherine Zeta-Jones, és Mary J. Blige is elfogadta a filmben való szereplést.

Malin Akerman egy újságírót alakít, aki Jaxxről készít riportot és aki az ágyában köt ki. Az alkotást javában forgatják, valamikor 2012-ben készül el.

Tom Cruise máris felrakta saját honlapjára a forgatáson róla készült képet. Érdekes a színészt rockerként látni, viszont úgy gondolom egészen jól fog állni neki ez a szerep.

Vélemények?