Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az MTV bemutatta a Footloose első előzetesét. Az alkotás minden bizonyára emlékezetes marad azoknál, akik szeretik a táncos, zenés alkotásokat.

A Footloose tulajdonképpen egy 1984-ben készült film remakeje. A Herbert Ross által rendezett filmben Kevin Bacon és Lori Singer játszották a főszerepet. A remakenek hasonló a története, csupán annyi a különbség, hogy modern változatban érkezik, amely igazodik az MTV közösség igényeihez.

A rendezésért Craig Brewert bízták meg, aki eddig két egészen jó alkotással örvendeztette meg a filmrajongókat: Black Snake Moan és a Hustle&Flow. A Footloose-ban szövegíróként is jelen van, Dean Pitchford mellett.

A film Ren McCormack (Kenny Wormald) történetét meséli el, aki vidékről a nagyvárosba költözik, ahol szembesül azzal, hogy a hatóságok betiltják a zenét és a táncot, mivel az negatívan befolyásolja a fiatalok fejlődését.

Nemsokára azonban olyan fiatalokkal ismerkedik össze, akik hasonlóan gondolkoznak és tele vannak energiával, ez a kis közösség megpróbál a saját szabályai szerint élni, amelyből nem hiányozhat a zene és a tánc sem.

Az alkotásban olyan nevekkel találkozhatunk, mint Julianne Hough, Dennis Quaid, Ray McKinnon, Ziah Colon és Miles Teller.