KezdőlapHírekViva Teleton: Maratoni koncerten jótékonykodott több tucat sztár

Viva Teleton: Maratoni koncerten jótékonykodott több tucat sztár

-

Hét órás maratoni koncerten adták kézről kézre a mikrofont a tinik legnagyobb kedvencei az egyik bevásárlóközpont színpadán, hogy felhívják a figyelmet a VIVA Teleton adománygyűjtő akciójára. A zenecsatorna idén igen nemes célért küzd: egy új rohamkocsihoz szeretnék hozzásegíteni a koraszülötteket mentő Peter Cerny Alapítványt. 

Hirdetés

Zsúfolásig megtelt vasárnap kora délután az egyik fővárosi bevásárlóközpont. A szokásosnál is nagyobb tömeg nem csupán a karácsonyi ajándékvadászatnak volt köszönhető, hanem sokkal inkább annak a több tucat sztárnak, akik egymást váltották az Arena Plaza színpadán a VIVA Teleton mega-buliján.

Hirdetés

Barbee, Brasch Bence, Hien, Caramel, Bencsik Tamara, Puskás Peti, Adri, Rami, a Bad Boyz, Gáspár Laci, a Jóban Rosszban sztárja Szabó Zsófi, az X-Faktor versenyzői Domokos Fanni és a Summers Sisters, Fekete Dávid, Horváth Tamás és a HT3, Király Viktor, Noémi Virág, Lola, Tóth Gabi, Fluor, a BNF, a Stereo 2.0 és L.L. Junior hét órán keresztül énekelt és igyekezett felhívni a figyelmet arra, hogy a karácsonyi időszakban ne csupán magunkra gondoljunk, hanem azokra is, akik igazán megérdemlik a segítséget: a zenecsatorna idén az újszülött-mentésben hatalmas szerepet betöltő Peter Cerny alapítvány számára gyűjt adományokat.

A különleges, adventi hangulatú koncerten nem csak az énekesek legnagyobb slágereit lehetett meghallgatni, hanem a sztárok által készített képeslapokat is meg lehetett vásárolni. A befolyt összeg a Teleton-alapot gazdagítja. Az egész délután tartó rendezvény fénypontja Falusi Mariann és Varga Viktor színpadra lépése volt, akik először adták elő élőben az idei hivatalos Teleton dalt.

A koncerten fellépő hírességekkel a következő hétvégén azok is találkozhatnak, akik nem látták a maratoni koncertet: december 18-án és 19-én, a Teleton hétvégén a stúdió vendége lesz az összes énekes és zenész.

Az adományvonalat a 06 91 22 50 22- es számon bármelyik hálózatból el lehet érni, egy hívás díja bruttó 375 forint.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek