Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A legendás New York-i moziban, a Ziegfeld Theaterben kedd este valószínűleg az év egyik legvonzóbb eseményére került sor – ilyen vonzó vendégsereg ritkán gyűlik össze: nem csoda, hogy hatalmas tömeg várta az érkezőket.

A vörös szőnyegen mélyen felsliccelt fehér Atelier Versace ruhájában Angelina Jolie és férje, Brad Pitt sétált végig, és utánuk nem sokkal Johnny Depp érkezett: ő azért késett kicsit, mert meglepően sokáig kinn maradt az ajtó előtt, hogy autogramot osszon és hagyja, hogy a rajongók fényképezkedjenek vele. De azután kezdődött Az utazó (The Tourist, hazai bemutató: december 29.) premierje, melyben Jolie veszélyes kémnőt játszik, aki  azért, hogy a nyomában szaglászó rendőrök és maffiózók figyelmét elterelje, kiszemel magának egy ártatlan amerikai turistát, Deppet, és úgy tesz, mintha a szeretője volna. De azután jön még néhány meglepő fordulat.

Az újságírókat a film két sztárjának a viszonya legalább annyira érdekelte, mint maga a mozi. Angelina Jolie végül azt is kénytelen volt elismerni, hogy e forgatás előtt nem találkozott még neves kollégájával.

– Most találkoztunk először – nyilatkozta a szép, hatgyermekes színésznő a premier előtt. – Az első órában gyerekekről beszélgettünk, a másodikban a közös barátokról, azután meg sokat nevettünk együtt. Ja, és dolgozni is jó volt együtt.

Depp viszont úgy emlékezett a velencei forgatásra, hogy alig volt lehetőségük beszélgetni.

– Eszünkbe sem juthatott, hogy munka után együtt menjünk valahova, vagy kettesben maradjunk – panaszolta az újságíróknak. – Tudtuk, hogy ha csak egy olyan fotó is készül rólunk, amin kettesben vagyunk, beindulnak a pletykák.

IC Press