Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

John Brennan (Russell Crowe) és felesége, Lara (Elizabeth Banks) tökéletes házasságban élnek. A férfi egyetemi tanár, a nő sikeres üzletasszony, van egy aranyos kisfiuk, az idill tökéletes.

Addigi életük egy szempillantás esik szét, amikor az asszonyt a rendőrség letartóztatja gyilkosság gyanúsítottjaként. John elszántan küzd, megpróbálja egyben tartani lehetetlen helyzetbe került családját, neveli gyermeküket, miközben a munkahelyén is próbál helytállni. John minden törvényes eszközt bevet, hogy bebizonyítsa felesége ártatlanságát. Azonban hiába minden, a bizonyítékok alapján a végső fellebbezést elutasítja a bíróság, húsz évre ítélik a nőt.

Az ítélethirdetés után Lara öngyilkosságot kísérel meg a börtönben. John úgy dönt, hogy mindegy milyen áron, de kiszabadítja feleségét, miután az igazságszolgáltatás csődöt mondott. Aprólékos munkával elkezdi kidolgozni egy bonyolult és veszélyes szöktetés tervét. A szökés kivételezése szinte lehetetlennek tűnik, ez egy olyan kockázatos vállalkozás, ahol egy rossz mozdulat mindannyiuk életébe kerülhet, azonban John döntése megváltoztathatatlan.

Paul Haggis, az Ütközések Oscar-díjra jelölt rendező-forgatókönyvírójának új munkája megrendítő dráma, torokszorítóan izgalmas thriller és feszes tempójú akciófilm kiváló ötvözete egy kétségbeesett férfiról, aki mindent kockára tesz, hogy megszöktesse feleségét, a nőt, akit igazán szeret, és akinek a megmentéséért bármit hajlandó feláldozni.

Kb. ennyi a történet, íme a film előzetese:

Rendező: Paul Haggis
Producer: Olivier Delbosc, Paul Haggis, Marc Missonnier, Michael Nozik
Forgatókönyv: Paul Haggis
Szereplők: Russell Crowe, Elizabeth Banks, Liam Neeson, Brian Dennehy, Lennie James, Olivia Wilde, Ty Simpkins, Jonathan Tucker, Micheal Buie

Eredeti cím: The Next Three Days
Hivatalos honlap: http://www.thenextthreedaysmovie.com/
Hossz: 121 perc
Országos bemutató: 2011. január 20.
Forgalmazza a Palace Pictures